Një teori e Spider-Man: Far From home spekulon se MJ është vajza e Nick Fury
Një teori shumë intriguese e Spider-Man: Far From Home spekulon se Michelle ose ndryshe MJ(Zendaya) është vajza e Nick Fury, super agjentit të S.H.I.E.L.D (Samuel L. Jackson). Sipas teorisë, Fury u largua nga familja e tij kur duhej të fshihej…
Rikthehet Nick Fury në Spider-Man: Far From Home
'Spider-Man: Far Frome Home' sheh rikthimin triumfant të Nick Fury dhe Maria Hill në MCU. Spider-Man: Far From Home tashmë është duke marrë formë. Jake Gyllenhaal tashmë është konfirmuar si Mysterio; Peter Parker dhe banda e tij po drejtohen drejt Europës,…