Tag: niantic

Pokémon Go bëhet më e lehtë për të luajtur ndërsa jeni në shtëpi
Loja tani ofron pako me 1 PokéCoin dhe një përmbledhje të lajmeve të fundit Mund të jetë e vështirë për të marrë sa duhet Poké Balls kur duhet të qëndroni në shtëpi dhe nuk mund të vizitoni PokéStops. Për tu…
Pokémon GO ju lejon tashmë të luani në shtëpi prej Coronavirus
Pokémon GO është, deri më sot, një nga lojërat më të luajtura mobile globalisht pothuajse katër vjet pas lançimit të lojës. Siç është raportuar në fillim të janarit, loja fitoi 894 milion dollarë në shpenzime të lojtarëve vetëm gjatë vitit…
Një shofer u kap duke luajtur Pokemon Go në 8 telefona njëheresh
Është e rëndësishme që të shkëputesh pak nga Pokemon Go herë pas here Një shofer në shtetin e Washington e çoi fiksimin e tij me Pokemon Go pak më larg se ç'duhej. Ishte Rreshteri Kyle Smith nga Washington State Patrol…
Harry Potter: Wizards Unite është i disponueshëm për tu shkarkuar
Për ne këtu në Shqipëri do të jetë pak e vështirë gjithsesi. Harry Potter: Wizards Unite është loja e re AR nga zhvilluesit e Pokemon Go. Loja tani është publikuar për Amerikën e Veriut dhe për të gjithë ju që…
Eventi Pokemon Go Fest vjen këtë verë në Chicago, Azi dhe Europë
Ky do të jetë Pokemon Go Fest më i madh deri më sot Eventi vjetor i Niantic, Pokemon Go Fest, rikthehet për një tjetër vit, e këtë rradhë nuk do të zhvillohet vetëm në Chicago. Si pjesë e Summer Tour…
Pokémon Go më në fund sjell Smeargle, i cili shfaqet në fotot tuaja
Tipari i ri Go Snapshot është rruga juaj drejt gjetjes së tij. Smeargle, Pokémon-i që ka munguar prej kohësh nga Pokedex-i i lojtarëve të Pokémon Go më në fund është i disponueshëm për tu kapur në lojën mobile. Për të…