Tag: ngacmim online

62% e gamers përjetojnë bullizëm në internet, sipas një studimi
Fatkeqësisht, nuk duket çudi që ngacmimet në internet janë të shfrenuara. Duket se njerëzit e të gjitha moshave përdorin gjuhëvtë ndyra, ngacmime dhe më shumë kur janë në internet duke luajtur të gjitha llojet e titujve dhe zhanreve. Një studim…