Tag: NFT

90% e NFT-ve do të jenë të pavlefshme për 3-5 vite
NFT kanë kapur stuhinë e tregut të artit dhe shumë industrive të tij këtë vit. Dhe aktivitetet e saj jashtëzakonisht të paqëndrueshme tregtare e bëjnë akoma herët të thuhet se si do të luajë. Por, sipas një prej furnizuesve më…
Tailanda pezullon kriptomonedhat dhe NFT
Kriptomonedhat dhe NFT kanë marrë një vëmendje të madhe gjatë kohëve të fundit por papritmas Tailanda ka vendosur që t’i bëjë ban nga shteti i saj. Gjatë një njoftimi të kryer gjatë ditës së shtunë, Komisioni i Sigurisë dhe Shkëmbimit…
Tregut të NFT i ka ardhur fundi
Para pak kohësh shumë produkte filluan të shiteshin në tregun e NFT duke përfshirë këtu edhe vajzën e meme së famshme. Por çfarë është NFT dhe çfarë problemesh po heq së fundmi ky treg? NFT është shkurtim i fjalës Non-Fungible…
Vajza e ‘Disaster Girl meme’ shet foton origjinale si NFT
Zoë Roth thotë se ajo planifikon të përdorë të ardhurat nga shitja e imazhit të vitit 2005 të saj duke buzëqeshur përpara shtëpisë që digjet për të paguar tarifën studentore. Zoë Roth, vajza, fotografia e së cilës ishte popullore si…