Tag: nfs 2022

Loja e ardhshme Need For Speed do të jetë next gen only
EA ka disa vite që na premton një lojë të re Need For Speed, por ka qenë e kursyer me detaje zyrtare ndërsa kompania lëviz rreth zhvillimit. Criterion Games, zhvillues të titujve të shumtë Burnout dhe Need For Speed: Most…