Twitch lançon një kanal të ri sportiv për futboll, NBA, UFC dhe më shumë
Twitch, e njohur më shumë për streaming të gaming, po zgjerohet më shumë në transmetime sportive me një kategori të re 'Sports', dhe partneritete me disa nga skuadrat më të famshme në botë Twitch.tv/twitchsports do të jetë shtëpia e të…
Si të shikoni Fortnite NFL Streamer Bowl me Tfue, NICKMERCS etj.
Ky turnament ka një prize pool prej $500,000 Me Epic Games dhe Twitch që kanë kohë që kanë një partneritet me NFL, mënyra më e mirë për të zgjatur edhe më shumë festimet për Super Bowl LIV është me një…
Rick Fox shpjegon pse LoL Esports do të bëhet më i madh se NFL
Ish-pronari i Echo Fox jep mendimin e tij mbi të ardhmen e League of Legends Esports Padyshim që LoL Esports po rritet vit pas viti. Vetëm duke krahasuar World Championship 2019 me të njëjtin event vitin e kaluar, shohim se…
PewDiePie tallet me Ninja për reagimin e tij ndaj lojtarëve të NFL
Në postimin e tij të fundit në YouTube, PewDiePie analizoi tweet-in që kishte bërë Ninja rreth lojtarëve të NFL. Le të themi që mbreti i YouTube nuk u kursye që të vinte në dukje se çfarë kishte bërë gabim Ninja…