Neymar tregon aftësitë e tij në CS:GO me dy clutch 1v3
Braziliani duket se ka talent edhe në CS:GO Neymar njihet si një nga lojtarët e futbollit më të mirë momentalisht. Me një dhomë plot me trofe, si nga ekipi, por edhe individualë dhe një karrierë 10-vjeçare profesionale, ai është një…