Tag: nexus mods

Si të shkarkoni dhe luani Stray multiplayer
Krijuar nga KangieDanie dhe i disponueshëm tani në Nexus Mods, split-screen Stray është ende në një formë shumë të herët, por ju lejon të ndani tastierën tuaj ose të shtoni një levë të dytë dhe të luani simin e lezetshëm…
Mods për God of War PC kanë dalë por janë të tmerrshme
Këtë javë, God Of War lançoi portin e tij për PC dhe është një sukses i pamohueshëm në Steam. Megjithatë, me fuqi të madhe vjen përgjegjësi e madhe dhe lojtarët e kanë shmangur detyrën e tyre duke krijuar disa mods…
Ky remaster i Call Of Duty 2 duket fantastik
Ndërsa Activision lëshon gjithnjë e më shumë lojëra Call of Duty, ka gjithnjë e më shumë njerëz që dëshirojnë një kthim në rrënjët e serisë. Në fund të fundit, CoD nuk do të ishte suksesi i madh që është sot…