Tag: newzoo

Industria e gaming duket se do të ketë një rënie të vogël në 2021
Për herë të parë në shumë vite, industria globale e video lojërave parashikohet të tkurret lehtë në 2021, sipas një raporti të ri nga firma e të dhënave të lojërave dhe esports Newzoo. Është një lloj momenti "sky is falling"…
91% e të ardhurave të industrisë së gaming në 2020, ishin digjitale
Në vitin 2020, 91% e të ardhurave të industrisë $174.9 miliardë dollarë, u bë përmes shitjeve digjitale, nga 79% në 2019. Industria fitoi 158 miliardë dollarë përmes shpenzimeve digjitale në PC, konsola dhe lojëra mobile, sipas të dhënave të mbledhura…