Tag: News Corp

Google gjobitet me plot 270 milion dollar
Google do të paguajë një gjobë prej 220 milion € (270 milion dollarë) dhe do të bëjë ndryshime në biznesin e saj të madh të reklamave në internet si pjesë e një zgjidhjeje antitrust me rregullatorët francezë. Dënimi vjen ndërsa…