Tag: New York university

Një implant i ri në tru mund të eliminojë dhimbjen
Dhimbja kronike është e paparashikueshme, zgjat në heshtje dhe kur bie shpesh është tepër vonë për tu zbutur. Armët tona më të mira kundër saj janë ilaçet kundër dhimbjes të cilat mund të rrisin intensitetin e dhimbjes me kalimin e…