Tag: new york times

Ky person ka mbi $200 milion në Bitcoin dhe nuk i kujtohet password-i i tij
Ata që patën fatin të përfshihen me Bitcoin disa vjet më parë arritën të krijojnë pasuri pasi sot vlera e kriptomonedhës është ngritur në qiell. Por problemi i zhvilluesit, Stefan Thomas, një gjerman që jeton në San Francisco, është bërë…