Bëhen leak dhuratat për eventin e Vitit të Ri 2020 në Fortnite
Për të festuar Vitin e Ri, Epic do të sjellë në lojë dy wraps Ndërkohë që vitit 2019 po i vjen fundi, Epic Games duket se ka përgatitur sërish një festë për lojtarët, duke sjellë në lojë gjithashtu dhe disa…