Tag: new world

Lojtarët e New World po bëjnë ban kundërshtarët për të fituar PvP
Duket se historia e çdo MMO të madhe është ajo ku zhvilluesit janë gjithmonë duke u përpjekur të vazhdojnë me trillimet e lojtarëve, pasi shumë janë të lumtur të përfitojnë nga sistemet broken për të mashtruar dhe zhgënjyer të tjerët.…
Lojtarët e New World po bëjnë takime “lakuriq”, PSE?
New World po vazhdon të ketë sukses çdo ditë duke mbledhur një numër të madh lojtarësh. Por si çdo lojë tjetër MMO, kultura e MMO nuk mund të mungonte as në New World. Gjithmonë MMO kanë patur gjëra të cilat…
New World thyen përsëri rekorde ne Steam
New World është loja e fundit nga Amazon Games e cila u lançua javën e kaluar dhe pati një rritje të madhe dhe të shpejtë në popullaritet. Dhe së fundmi kjo lojë ka thyer përsëri rekorde. Së fundmi loja ka…
Loja e Amazon po shkatërron përsëri karta grafike
Loja e Amazon, New World, pati një sukses të madh gjatë lançimit të saj në qoftë se nuk llogarisim problemin me radhën e gjatë në queue (personalisht kemi pritur më shumë se 4 ore për të hyrë në lojë). Dhe…
New World: Armët më të mira, atributet dhe armor builds | GUIDE
Pavarësisht nëse keni luajtur tashmë beta ose dëshironi të bëni luftë në lojën e fundit, këtu janë kombinimet më të mira të armëve, atributet dhe armor builds për t’u ngritur shpejt në New World. MMO e shumëpritur e Amazon Games,…
Do të merrni BAN nëse përdorni emrat Bezos dhe Amazon në New World
Gjëja e parë që u testua në New World të Amazon ishte të shikohej nëse mund të tallenin me themeluesin e Amazon Jeff Bezos me emrin e përdoruesit, por Amazon ishte një hap para. New World nuk lejon përdorimin e…
New World e Amazon bëhet loja më e luajtur në Steam
Në vitin 2016, Amazon Game Studios njoftoi një MMORPG të re që fillimisht ishte planifikuar të dilte në maj 2020. Pas shumë vonesave për shkak të COVID-19, loja më në fund është lëshuar sot. Gjatë closed beta, loja mori interes…
Kjo lojë po ju shkatërron kartat grafike
Një glitch në MMORPG të ri të Amazon, New World, po shkatërron kartën grafike më të shtrenjtë në treg. Lojtarët me karta grafike të akorduara nga EVGA Nvidia RTX 3090 po raportojnë dështime totale të përbërësve pasi janë përpjekur të…
Loja e re e Amazon do të shesë ‘boosts’ brenda në lojë, lojtarët reagojnë keq
Loja e re e Amazon, New World po kalon disa testime alfa dhe një tipar i propozuar nuk po shkon mirë. Shënimet e patch-it sugjeruan se loja MMORPG mund të shesë një formë të ‘boost’ së XP-së në lojë, duke…
MMO-ja New World e Amazon hyn në closed beta (prapë) në Korrik
Përpjekja tjetër e Amazon për të lëshuar një videolojë po afron përsëri. Pas vonesave të shumta, MMO New World i tyre po hyn në closed beta në korrik. Amazon madje ka postuar një trailer të re për datën e lançimit…