Tag: new username

Si të ndryshoni username në TikTok
Nëse jeni duke u mërzitur nga username juaj aktual në TikTok, ose dëshironi të rinovoni llogarinë tuaj dhe ta ktheni atë në diçka krejtësisht të ndryshme, mund të dëshironi të ndryshoni username tuaj. Ja si ta bëni. Falë popullaritetit gjithnjë…