Tag: new trailer

Publikohet traileri i ri i Halo
Sapo është publikuar një trailer i ri zyrtar për serialin Halo në Paramount+. Seriali është vendosur të debutojë ekskluzivisht në Paramount+ duke filluar të enjten, 24 mars, me episode të tjera që do të publikohen në atë ditë në javët…
Pokemon Journeys zbulon Leon dhe Sonia si fëmijë
Në episodin e fundit të Pokemon Journeys: The Series, anime na sjell dy prej personazheve më të preferuara si fëmijë Pokemon Journeys: The Series është duke kryer rrugëtimin e saj në arc. e ri të bazuar në lojën Pokemon Sword…