Tag: New State

Assassin’s Creed vjen në PUBG Mobile dhe New State
PUBG: Battlegrounds dhe New State Mobile po bashkëpunojnë me Ubisoft për një event me Assassin's Creed Krafton njoftoi se Assassin's Creed do të shfaqet në PUBG: Battlegrounds dhe New State Mobile muajin e ardhshëm. "Kur tregimet e Animus të bëhen…
PUBG: New State Coupon Codes – Merrni shpërblime falas dhe më shumë
PUBG: New State është battle royale më i fundit i zhvilluar dhe publikuar nga Krafton për pajisjet mobile. Dhe bashkë me lojën, PUBG: New State sjell shpërblime falas nëpërmjet coupon codes. Por çfarë janë coupon codes dhe si t’i merrni…
PUBG 2 nuk është New State, ajo pritet të vijë në 2022
Një vazhdim i PUBG, në një formë ose tjetër, pritet të vijë në 2022 për PC dhe konsola. Kjo është një lojë e ndryshme nga versioni vetëm për mobile: PUBG: New State, që u zbulua së fundmi. Player IGN, një…