Vendoset rekord botëror në Call of Duty: Black Ops – Cold War
Një streamer vendos rekord botëror me 145 vrasje në open beta Call of Duty: Black Ops - Cold War open beta ka ardhur live për më pak se dy ditë, dhe ne tashmë kemi një rekord të fortë për shumicën…