Bungie synon të lançojë një lojë jo Destiny para 2025
Studioja ka plane të mëdha për të ardhmen. Për momentin Bungie i është zhytur punës me Destiny 2, por planet për të ardhmen nuk mungojnë. CEO Pete Parsosns u shpreh se lançimi i Shadowkeep dhe New Light është një mundësi…
Destiny 2 do të bëhet falas dhe do të quhet Destiny 2: New Light
Loja gjithashtu do të kalojë në Steam. Duke se Engadget e ka zbuluar para kohe surprizën që Activision kishte për të na dhënë mbi Destiny 2. Sado që publisher-i do të mbajë një stream posaçërisht për këtë, ishte Engadget ai…