Tag: new games

Xbox Game Pass zbulon lojëra të reja për muajin Mars
Xbox ka zbuluar një grup të ri lojërash që do të vijnë në Xbox Game Pass këtë muaj me dy prej tyre (Shredders dhe The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos) që do të bashkohen më vonë këtë javë.…
Këto janë lojërat më të shumëpritura që do të vijnë së shpejti në 2022
Viti 2022 ka ardhur dhe bashkë me të vijnë edhe shumë lojëra të reja që do të vijnë brenda këtij viti dhe një pjesë të mirë prej tyre mezi po i presim. Këto janë lojërat që do të vijnë në…
Cilat janë 5 lojërat e shumëpritura që dalin në Dhjetor 2021
Teksa vitit 2021 po i afrohet fundit, një sërë lojërash të shumëpritura po përgatiten të dalin në treg, me qëllim që të ndriçojnë sezonin e festave në muajin e fundit të vitit. Nga titujt më të mëdhenj si Halo Infinite…