Tag: new frontier pass

Civ 6: New Frontier Pass – Vietnam & Kublai Khan pack është live
Paketa e pestë DLC në Civilization VI - New Frontier Pass, Vietnam & Kublai Khan Pack, tani është në dispozicion në Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac dhe Linux! Më poshtë janë detajet e plota: Pakoja e…
Byzantium & Gaul Pack është bërë e disponueshme së fundmi në Civilization VI
Paketa e tretë DLC në Civilization VI - New Frontier Pass, Byzantium & Gaul Pack, tani është në dispozicion në Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac dhe Linux! Më poshtë janë veçoritë kryesore: Lider i ri: Basil II…