Patch-i i ri i CS:GO sjell Cache e re dhe ndryshime në Mirage
Patch-i i fundit i CS:GO është më i madhi prej kohësh Update më i fundit i FPS më të madhe të Valve Counter Strike: Global Offensive ka sjellë ndryshime të mëdha në hartat e lojës. Update i 2 tetorit nga…