Tag: Neuralink

Elon Musk po përpiqet të bëjë majmunë gamer psikikë
Neuralink Corporation i Musk punon në ndërfaqet tru-kompjuter dhe tani ka zbatuar me sukses një "implant wireless" në kafkën e një majmuni, i cili do t'i lejojë primatit të "luajë lojëra me mendjen e tij". Musk tani dëshiron të bëjë…
Chip-et e trurit të Elon Musk mund të sjellin një “Ushtri Qeniesh Robotike”
Ekspertët paralajmërojnë që Neuralink i ngulitur në chips të trurit të Elon Musk mund të çojë në një 'ushtri të hakuar të qenieve të pashkatërrueshme', duke thënë se zhvillimi në teknologji duhet të kryhet 'me mend'. Neuralink është pajisja e…
Neuralink e Elon Musk do të transmetojë muzikë në trurin tuaj pa nevojën e kufjeve
Neuralink i Elon Musk do të transmetojë muzikë direkt në trurin tuaj. Kjo veçori u konfirmua nga Musk pasi ju përgjigj një pyetjeje në Twitter. Shkencëtari Austin Howard e pyeti Musk përmes Twitter, nëse implementimi i neuralink do e bënte…