fbpx
Mortal Kombat 11 do të risjellë personazhin e Kabal dhe D’Vorah
Mortal Kombat 11 do të risjellë personazhin e Kabal, luftëtari që u paraqit për herë të parë në Mortal Kombat 3 të 1995s. Rikthimi i Kabal nuk vjen si surprizë për ata që e panë eventin e Mortal Kombat 11.…