Tag: netflix streaming

Netflix dhe Microsoft po sjellin një shërbim të ri
Netflix ka njoftuar se do të jetë në partneritet me Microsoft për të zhvilluar një plan të ri abonimi të fokusuar në reklama, të cilin gjigandi i transmetimit do t'u ofrojë abonentëve një nivel opsional më të lirë në përgjigje…
Netflix mund të përfshihet në industrinë e Livestreaming
Abonuesit e platformës së Netflix do të kenë ndoshta mundësinë që të kenë në shërbimin e tyre një opsion për të ndjekur livestream seriale dhe stand-ups të ndryshme sipas një raporti. Ky raport vjen nga Deadline, sipas disa burimeve të…