Tag: netflix ringritje

Netflix humbi gati 1 milion abonues vetëm tremujorin e dytë
Netflix paralajmëroi se mund të humbasë më shumë abonentë në tremujorin e dytë të këtij viti sesa në të parën, dhe ky parashikim është realizuar, megjithëse nuk ishte aq i sakt sa mendohej. Shërbimi i transmetimit tha se humbi gati…