Tag: netflix microsoft

Netflix dhe Microsoft po sjellin një shërbim të ri
Netflix ka njoftuar se do të jetë në partneritet me Microsoft për të zhvilluar një plan të ri abonimi të fokusuar në reklama, të cilin gjigandi i transmetimit do t'u ofrojë abonentëve një nivel opsional më të lirë në përgjigje…