Tag: netflix gaming

Netflix do të mbyllë vitin 2022 me 50 lojëra
Netflix thuhet se planifikon të ofrojë afër 50 lojëra si pjesë e abonimit të tij deri në fund të vitit. Një burim anonim i tha The Washington Post se platforma e transmetimit po kërkon të eksplorojë mundësitë e përmbajtjes së…
Netflix blen një studio tjetër zhvilluese për video lojërat
Para disa kohësh, Netflix zbuloi se kishte në plan që të sillte në platformën e saj industrinë e gaming dhe mesa duket një studio tjetër zhvilluese për video lojërat. Në një njoftim të kryer së fundmi, Netflix ka njoftuar se…
Netflix sjell lojëra të reja në platformën e saj
Pas një periudhe të gjatë testimi, Netflix po zgjeron platformën e saj duke sjell lojëra të reja për shumë përdorues të ndryshëm të Netflix. Sipas njoftimit të kryer nga Netflix, në platformë do të shtohen pesë lojëra të reja të…
Netflix Gaming vjen me 2 lojëra, por ende jo në Shqipëri
Një muaj pas njoftimit të Netflix për një strategji të re të përqendruar në lojëra, ka shpjeguar se si do të “publikojë” lojëra dhe aplikacione të ndryshme ekskluzivisht për abonentët e platformës. Netflix Gaming ka filluar të dalë në rajone…