Tag: netflix games

Netflix blen një studio tjetër zhvilluese për video lojërat
Para disa kohësh, Netflix zbuloi se kishte në plan që të sillte në platformën e saj industrinë e gaming dhe mesa duket një studio tjetër zhvilluese për video lojërat. Në një njoftim të kryer së fundmi, Netflix ka njoftuar se…
Netflix sjell lojëra të reja në platformën e saj
Pas një periudhe të gjatë testimi, Netflix po zgjeron platformën e saj duke sjell lojëra të reja për shumë përdorues të ndryshëm të Netflix. Sipas njoftimit të kryer nga Netflix, në platformë do të shtohen pesë lojëra të reja të…