Tag: netflix filma

Netflix vendos tarifa për klientët që ndajnë llogarinë me të tjerët
Ditët e ndarjes së fjalëkalimeve të Netflix së shpejti mund të mbarojnë. Kompania e filmave ka filluar të testojë një veçori të re që do t'i tarifonte njerëzit të shtonin profile të shumta në një llogari. Skema është duke u…
Netflix zbulon filmat që do të vijnë gjatë vitit 2022
Edhe pse jemi akoma në pandemia dhe bota nuk është stabilizuar akoma, kjo gjë nuk e ka penguar Netflix që të sjellë një larmishmëri të madhe filmash për vitin 2022. Por çfarë ka në plan Netflix të sjellë për vitin…