Tag: netflix anime

Anime e Netflix Bubble sjell një trailer të ri
Netflix ka sjellë një trailer të ri për filmin më të ri anime i cili do të vijë në fund të muajit. Dhe bashkë me këtë trailer na sjell disa detaje të reja. Filmi më i ri anime që do…
Ish-studio e Attack on Titan po sjell një anime me vampirë në Netflix
Ish-studio e Attack on Titan, Wit Studio që solli tre sezonet e para të anime, është duke bashkëpunuar momentalisht me platformën streaming Netflix për të sjellë një anime të re. Dhe kësaj here anime do të jetë me vampirë. Anime…
Netflix sjell trailer e anime Super Crooks
Netflix ka kohë që i ka hedhur sytë e saj nga industria e anime duke sjellë shpesh anime të reja dhe kësaj here na sjell trailer e anime Super Crooks. Super Crooks është një graphic novel nga Mark Millar i…