Tag: netflix ads

Netflix humbi gati 1 milion abonues vetëm tremujorin e dytë
Netflix paralajmëroi se mund të humbasë më shumë abonentë në tremujorin e dytë të këtij viti sesa në të parën, dhe ky parashikim është realizuar, megjithëse nuk ishte aq i sakt sa mendohej. Shërbimi i transmetimit tha se humbi gati…
Ky abonim i Netflix nuk do të ketë disa seriale
Në përgjigje të abonentëve që po largohen, Netflix po bën të pamendueshmen: prezanton reklamat. Netflix po nxjerr reklama si pjesë e një niveli të ri, më të lirë. Ky është Netflix që përpiqet të ofrojë një opsion më të lirë,…