Tag: Netflix ad

Netflix humbi gati 1 milion abonues vetëm tremujorin e dytë
Netflix paralajmëroi se mund të humbasë më shumë abonentë në tremujorin e dytë të këtij viti sesa në të parën, dhe ky parashikim është realizuar, megjithëse nuk ishte aq i sakt sa mendohej. Shërbimi i transmetimit tha se humbi gati…
Netflix mund të blihet nga Microsoft??
Një analist beson se Netflix mund të përpiqet të bisedojë me Microsoft për një blerje të ardhshme. Netflix është përballur me disa probleme financiare gjatë disa muajve të fundit pasi kompania njoftoi se kishte humbur abonentë për herë të parë…