Netflix e ka rinovuar The Witcher që tani për sezonin e 2
Të mendosh që Season 1 akoma nuk është transmetuar. Netflix ka rinovuar The Witcher për një sezon të dytë, ndërkohë që Sezoni i parë i serialit me Henry Cavill si Geralt of Rivia akoma nuk është transmetuar. I njoftuar në…
Skinet e Stranger Things në Fortnite janë bërë leak
Eventi crossover mes Fortnite: Battle Royale dhe Stranger Things të Netflix ka ardhur zyrtarisht për lojtarët, por ata ende nuk i kanë parë skinet që do të përfshijë ky bashkëpunim. Gjithsesi Data-Miners janë gjithmonë në horizont për të shpëtuar situatën.…