Tag: netfix

Video lojërat mund të vijnë në Netflix, raporti i thashethemeve
Sipas një raporti të fundit, Netflix po rekruton për një pozicion shumë të ri brenda kompanisë, një ekzekutiv i cili do të mbikëqyrë një ekip të përqendruar në zhvillimin dhe promovimin e video lojërave në platformën e saj. Kjo nuk…
Netflix: 10 filmat dhe serialet më të ndjekura momentalisht
Netflix së fundmi ka sjellë shumë seriale dhe filma në platformën e saj streaming gjatë kohëve të fundit. Këto janë seriale dhe filmat më popullore momentalisht në Netflix dhe që po ndiqen më shumë. 10.FIREFLY LANE Firefly Lane është një…