EVE Echoes lançohet në open beta në mobile
Merreni anijen tuaj hapësinore kudo me vete! EVE Echoes është një version mobile i serisë mjaft të njohur EVE Online. Ajo kaloi në një program closed alpha disa muaj më parë. Pritej që një beta për EVE Echoes të vinte rreth…
NetEase dhe Marvel do të bashkëpunojnë për lojëra, seriale dhe comic books
Përmes kësaj MCU do të vijë më pranë fansave Marvel dhe NetEase kanë njoftuar një partntership sot. Qëllimi i tij është që bashkarisht të krijohet përmbajtie origjinale me personazhet e Marvel të vendosur në lojëra, seriale dhe comic books. Dan…
Diablo: Blizzard po sjell Diablo Immortal në paisjet mobile
Blizzard po sjell Diablo në pajisjet mobile, njoftoi kompania sot gjatë BlizzCon 2018. Krijuesit e lojës premtuan një "full-fledged action RPG" të quajtur Diablo Immortal. Diablo Immortal ndjek Diablo II: Lord of Destruction dhe do të lançohet për iOS dhe…