Pse Project A i Riot do të ketë performancë më të mirë se CS:GO?
Riot premton se netcode i lojës do të jetë më i mirë se çdo shooter tjetër kompetitiv Project A u lançua së bashku me shumë lojëra të tjera gjatë fesitmeve të 10-vjetorit të Riot dhe tashmë fansat kanë filluar të…