Kush është Dr Disrespect? Çdo gjë që duhet të dini për të.
Të ardhurat, net worth-i, origjina, setupi dhe më shumë. Guy 'Dr. Disrespect' Beahm është një streamer i Twitch, i cili falë personazhit të tij unik dhe stilit argëtues së të bërit stream, është bërë një nga figurat më të ndjekura…
Kush janë streamer-at më të mëdhenj në 2019?
Këto janë streamer-at me më shumë followers, subcribers dhe të ardhura në 2019. Secili prej nesh ka streamer-in e tij të preferuar. Dikujt mund t'i pëlqejë të shikojë momente të aftësive të Shroud, dikujt tjetër shpërthimet e Dr. Disrespect. Sipas…