fbpx
Nerd City tregon prova se YouTube demonetizon videot LGBTQ
YouTube mund të jetë përfshirë në një skandal shumë të madh Nerd City beson se ka provuar që algoritmi i YouTube demonetizon çdo video që ka në titull fraza ose fjalë të lidhura me komunitetin LGBTQ, duke treguar madje dhe…