Një postim në PlayStation blog mund të ketë bërë leak Y5S4 e R6S
Sipas postimit në PlayStation blog, sezoni i ri në Rainbow Six Siege do të vijë shumë shpejt dhe do të sjellë një mal me ndryshime Postimi më i fundit në PlayStation blog ka zbuluar se Rainbow Six Siege do të…
Një rework i Twitch mund të vijë së shpejti në Rainbow Six Siege
Ndryshime të reja mund ta presin Twitch gjatë Operation Neon Dawn Sipas informacioneve që kemi, dimë që data e lançimit të Operation Neon Dawn është afër dhe shumë ndryshime dhe gjëra të reja janë duke ardhur. Ne dimë gjithashtu që…
Update i Y5S4 do të sjellë ndryshime në Meta aktuale në R6S
A do të jetë ky fundi i Utility Meta në Rainbow Six Siege? Operation Neon Dawn po vjen së shpejti dhe shumë ndryshime janë planifikuar të vijnë bashkë me ketë update. Një prej ndryshimeve kryesore që Ubisoft ka në plan…
Ubisoft zbulon detajet e plota rreth Operation Neon Dawn në R6S
Një operator i ri dhe balancime të mëdha janë planifikuar të vijnë në Rainboë Six Siege gjatë Operation Neon Dawn Në një livestream para pak kohësh, Ubisoft solli detajet e plota rreth Operation Neon Dawn i cili do të vijë…
Rainbow Six Siege zbulon Aruni dhe pajisjen e saj
Zbulohet më shumë rreth Aruni, pajisjes së saj dhe Operation Neon Dawn Ubisoft ka filluar së fundmi të zbulojë dalëngadalë më shumë rreth operation të ri i cili do të quhet Neon Dawn dhe operatorit të ri. Mbrëmjen e djeshme…
Rainbow Six Siege zbulon më në fund Operation Neon Dawn
Dhe siç e ka zakon, me anë të një postimi në Twitter Ubisoft zbuloi operation e ri që do të vijë në Rainbow Six Siege Pas shumë leaks të ndryshme që shumë prej përdoruesve të Reddit dhe platformave kishin postuar,…