Si mund të merrni Neo Versa Bundle për Playstation 4 në Fortnite?
Tashmë keni dhe ju mundësi të merrni skin-et ekskluzive për Playstation 4 në Fortnite Të zbuluara nga dataminers në patch-in 9.30, të gjithë po pyesnin veten se kur do të lançohej skin-i Neo Versa në Fortnite Battle Royale, pasi ai…