fbpx
Tilted Town vjen në update-in e ri të Fortnite dhe Moisty Palms bëhet leak
Mirëseerdhet në Tilted Town Epic Games ka publikuar një content update të Fortnite që ndryshon një zonë klasike të lojës battle royale. Siç detajohet edhe në update 10.00, Neo Tilted është transformuar nga një prej Rift Zones që u shfaq…
Lojtarët e Fortnite zbulojnë një tjetër vend që të vret menjëherë
Lojtarët e Fortnite kanë gjetur sërish një vend në hartë ku garantohet vdekia e menjëhershme pasi e shkel. Jemi hasur edhe më parë me vende të ngjashme, por ky i rradhës ndodhet në një nga pikat më të reja të…