Neil Patrick Harris do t’i bashkohet kastit të Matrix 4
Legend...wait for it...dary! Nëse jeni fans i How I Met Your Mother dhe Matrix, atëherë ëndrra juaj sapo u bë realitet. Neil Patrick Harris është përzgjedhur për një rol në Matrix 4 dhe është legend...wait for it...dary.  Në gusht u…