Google Stadia do të performojë më shpejt dhe më mirë se çdo konsolë
Konsola e Google do të ketë "lag negativ" Google Stadia do të jetë më e shpejtë dhe do të performojë më mirë se konsolat lokale pas një viti ose dy, sipas zëvendës-presidentit të inxhinierisë Madj Bakar. Falë disa ndryshimeve në…