Neekolul shtiret sikur është bërë ban në Twitch
Streamer-ja Neekolul vendosi të punonte një rreng mbi fansat e saj, duke u shtirur sikur ishte bërë ban në Twitch. Neekolul njihet kryesisht si një streamer që luan lojëra si Among Us, bashkë me kanalin e saj të YouTube që…
Pokimane vs Neekolul: Kush ka më shumë simps?
Nëse jeni i ri në botën e Twitch dhe jeni shumë të neveritur nga forumet e chateve që ka platforma, dijeni se nuk jeni të vetmit. Në fakt edhe unë nuk ndihem shumë mirë për veten time që po e…
Pokimane flet për koleget e saj si Neekolul, Maya etj
Jo se i intereson ndokujt.. por një lojë koreane nga një faqe e quajtur Piku ka filluar të qarkullojë në Twitch dhe streamera të ndryshëm kanë filluar ta luajnë përpara ndjekësve të tyre. Pokimane e provoi këtë dhe filloi të…
Neekolul reagon ndaj krahasimeve të bëra me Pokimane
Neekolul është një streamere që së fundmi është bërë e famshme në Twitch. Mund ta njihni atë nga videoja virale 'ok boomer'. Kjo ndikoi menjëherë që ajo të kishte një rritje të menjëhershme edhe në Twitch, duke kaluar nga 50…