Tag: Need For Speed 2 Underground

Shihni këtë super trailer të Need For Speed 2 Underground
Më huton që Need For Speed Underground 2 nuk është rimaster tashmë. Electronic Arts zakonisht është kaq i lumtur të marrë paratë tona kur dhe si të mundet, dhe megjithatë botuesi është ulur në minierën e artë absolute të remaster-it…