Tag: ndryshime

GTA 6 vjen me ndryshime të mëdhaja nga GTA 5
Sipas një raporti të ri, Rockstar Games do të bëjë një ndryshim të madh nga GTA 5 me GTA 6. Pas shpalljes së lojës në fillim të këtij viti, Rockstar Games kryesisht nuk ka folur për GTA 6. Se kur…
Ndryshimet që Season 5 duhet të sjellë në Fortnite
Fortnite ka qenë në fazë purgatori që kur Chapter 2 filloi, me sezone shumë të gjata, thatësi të content-it dhe shumë nga content creators që kishte, u larguan për lojëra të tjera si Warzone dhe Among Us. Por nëse leaks…