Tag: nba supercard

Përmbajtje e re vjen për NBA Playoffs në NBA Supercard
2K sot njoftoi një sërë përditësimesh në NBA SuperCard, lojën e mbledhjes së kartave nga Cat Daddy Games, duke përfshirë debutimin e nivelit të ri të kartave Onyx, mënyrat e reja, temat dhe më shumë. Niveli i ri i kartave…
NBA SuperCard lançohet për iOS dhe Android sot
2K prezanton sezonin e parë të lojës së re me karta koleksionuese të mbushura me aksion që paraqet super yjet e NBA dhe WNBA, mode-e unike dhe më shumë. 2K njoftoi se NBA SuperCard, një lojë e re me karta…