Sipas Metacritic, The Last of Us është loja më e mirë e dekadës
The Legend of Zelda: Breath of the Wild dhe The Witcher 3: Wild Hunt e pasuan. Nëse mendonit se Naughty Dog nuk mund të ishte më i pëlqyer nga publiku, e keni gabim. Metacritic ka publikuar listën për lojërat më…
The Last of Us II do të zbulohet këtë muaj
Një media event në 24 shtator pritet të zbulojë detaje të mëtejshme për lojën. Një nga misteret më të mëdha në botën e videolojërave sot është data e lançimit për një nga lojërat më të shumëpritura të historisë... jo nuk…
Leak: The Last of Us 2 do të ketë grafika të jashtëzakonshme
Loja gjithashtu mendohet të vijë dhe në PS4 dhe në PS5. Ka qenë një rrugë e gjatë për Naughty Dog në raport me zhvillimet për The Last of Us Part 2. Loja është hasur me vonesa të shumta dhe periudha…