Tag: national geographic

Disney Plus vjen më në fund në Shqipëri dhe Kosovë
Disney Plus është një prej shërbimeve streaming më të mëdha në botë për transmetimin e serialeve dhe TV Show, dokumentarëve të ndryshëm të Marvel, Pixar, Disney, National Geographic dhe më shumë. Dhe tashmë ky shërbim streaming ka ardhur edhe në…